Kubatov Gábor Fidesz-alelnök: Persze, hogy találkoztam Vizoviczki Lászlóval

sport
2016 július 28., 13:42

Kubatov Gáborról, az FTC elnökéről, a Fidesz pártigazgatójáról és alelnökéről most derült ki, hogy annak idején tízoldalas levelet kapott Vizoviczki Lászlótól, amiben a budapesti éjszaka volt ura azt kérte tőle, hogy szabadlábon védekezhessen az ellene indult büntetőperben, és emlékeztette Kubatovot a választási kampányban nyújtott segítségre.

Az Index egy mai sajtótájékoztatón feltette a kérdést Kubatovnak, hogy levél ide vagy oda, találkozott-e személyesen Vizoviczki Lászlóval, mire Kubatov azt válaszolta:

Persze. Politikus vagyok, az a dolgom, hogy találkozzak emberekkel.

Arra a kérdésre, hogy a Fidesz pontosan milyen segítséget kapott a diszkópápától, a párt egyelőre nem válaszolt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.