Visszadobták a feljelentést, az ügyészség nem nyomoz Volner megfigyelési ügyében

POLITIKA
2016 július 28., 16:23
comments 36

Az egyik kormánypárti bulvárlapban június végén jelentek meg képek Volner Jánosról, amiken a Jobbik frakcióvezetője egy útmeni bokros részen látható egy nővel, aki nem a felesége. Volner ezután feljelentést tett, mert az a gyanúja támadt, hogy politikusi minőségében titkosszolgálati eszközök alkalmazásával megfigyelik. A Központi Nyomozó Főügyészség visszadobta a feljelentést, szerintük az ügy nem hozható összefüggésbe a politikus „közjogi tisztségével", ezután a beadvány a gödöllői, járási ügyészséghez került. Most egy másik, Habony Árpád tulajdonában lévő kormánypárti bulvárlap írta meg, hogy itt is hasonló határozat született, nem lesz nyomozás, mert

„bűncselekmény hiányában elutasították"

a feljelentést. Volner számított erre a döntésre, de arra nem, hogy arról nem hivatalos úton,

hanem egy kormánypárti lap munkatárásától szerez tudomást,

mondta a Népszabadságnak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt