Visszadobták a feljelentést, az ügyészség nem nyomoz Volner megfigyelési ügyében

POLITIKA
2016 július 28., 16:23
comments 36

Az egyik kormánypárti bulvárlapban június végén jelentek meg képek Volner Jánosról, amiken a Jobbik frakcióvezetője egy útmeni bokros részen látható egy nővel, aki nem a felesége. Volner ezután feljelentést tett, mert az a gyanúja támadt, hogy politikusi minőségében titkosszolgálati eszközök alkalmazásával megfigyelik. A Központi Nyomozó Főügyészség visszadobta a feljelentést, szerintük az ügy nem hozható összefüggésbe a politikus „közjogi tisztségével", ezután a beadvány a gödöllői, járási ügyészséghez került. Most egy másik, Habony Árpád tulajdonában lévő kormánypárti bulvárlap írta meg, hogy itt is hasonló határozat született, nem lesz nyomozás, mert

„bűncselekmény hiányában elutasították"

a feljelentést. Volner számított erre a döntésre, de arra nem, hogy arról nem hivatalos úton,

hanem egy kormánypárti lap munkatárásától szerez tudomást,

mondta a Népszabadságnak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.