Magyarországon fogják megrendezni minden idők legjobban előkészített lakomáját

POLITIKA
2016 július 29., 07:38
comments 82

Az Aranyeső Yuccában óta nem látott zabálópárbajt hozhat a magyar belpolitika:

link Forrás

Juhász Péter, az Együtt társelnöke ugyanis még eonokkal ezelőtt, 2016. június 21-én hívta meg a Facebookon Polt Péter legfőbb ügyészt egy ebédre, hogy bizonyos ügyekben beszélgessenek. Ez arra is volt reakció, hogy márciusban egy nappal azután, hogy az ügyészséghez fordultak a Magyar Nemzeti Bank alapítványainak ügyei miatt, Polt Péter és Matolcsy György jegybankelnök elment ebédelni egyet. Juhász július 15-én közölte, hogy Polt Péter elfogadta az ebédmeghívást.

Az ellenzéki politikus most pedig azt írta, hogy már a harmadik körnél járnak Polt Péterrel a közös ebédjük egyeztetésében:

„Nem tudom, hogy Matolcsynak is ilyen körülményesen ment-e az időpontegyeztetés, de tőlem még mindig jelzőket kér a legfőbb ügyész arról, hogy milyen jellegű információkról szeretnék beszélgetni vele. Lassan ott tartok, hogy megkérem küldje át a Matolcsyval folytatott levelezését közös ebédjük vonatkozásában, hogy tanulhassak.”

link Forrás

És úgy tűnik, a fogásokról még nem is egyeztettek, úgyhogy meglepne, ha még a nyáron elkölthetnének együtt egy-egy menüt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.