Az M4 Sport stábja látta, ahogy motoros banda rabolt Rióban

bűnügy
2016 július 31., 18:13
comments 109

Motoros banda rabolt az MTVA stábjának útvonalán Rió de Janeiróban – tudatta az MTI-vel az MTVA, ami szerint senki sem sérült meg, és az MTVA folyamatos kapcsolatban áll kint dolgozó munkavállalóival. A munkatársak testi épsége érdekében az MTVA vezetősége az előzetes biztonsági oktatás alapján továbbra is arra kéri Rióban dolgozó kollégáit, hogy ne hagyják el az elsőszámú rendvédelem biztosította utakat, és maradéktalanul tartsák be a biztonsági oktatáson tanultakat. Az olimpia kezdete előtt az MTVA minden kint tartózkodó munkavállalójára kiterjedt biztosítást kötött – közölték.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.