5 éve kiírta a Twitterre az álmát egy amerikai sportoló: indulni az olimpián. Most tényleg indul az olimpán

sport
2016 augusztus 01., 09:36
comments 58

Morolake Akinosun futó 17 éves volt, amikor 5 éve kiírta a Twitterre, hogy 2016-ban 22 éves lesz, épp lediplomázik egy egyetemen, amit akkor még nem választott ki, és indul az olimpián.

Most, szinte napra pontosan 5 évvel a tweet után, Morolake Akinosun tényleg a riói olimpiára készül, és nemrég diplomázott a Texasi Egyetemen.

A BuzzFeednek azt mondta, hogy már meg is feledkezett a tweetről, de a hálózat egyik alguritmusa nemrég feldobta a posztot, megmutatva, hogy mi történt vele épp öt éve. Ekkor jött rá, hogy tulajdonképpen valóra vált mindkét nagy, 5 évvel ezelőtti álma.

Morolake Akinosun és Ariana Washington amerikai futók (Cliff Hawkins/Getty Images/AFP)
photo_camera Morolake Akinosun és Ariana Washington amerikai futók (Cliff Hawkins/Getty Images/AFP)

Akinosun a 4x100 méteres futáson vesz részt a pénteken kezdődő riói olimpián. (BuzzFeed)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.