Phelps nem tudja, versenyzett-e valaha tiszta mezőnyben

sport
2016 augusztus 04., 11:14
comments 148

Minden idők legeredményesebb olimpiai résztvevője, a 31 éves, 26-szoros világbajnok amerikai úszó, Michael Phelps a riói olimpia előtti szerdai sajtótájékoztatón elmondta: mindannyian doppingmentes sportot szeretnének, és mindenkinek egyforma feltételek mellett kellene versenyeznie. De szerinte nagyon nyugtalanító valami:

„Úgy gondolom, őszintén elmondhatom, hogy nem tudom, versenyeztem-e valaha tiszta mezőnyben.”

Fotó: Martin Bureau / AFP
photo_camera Fotó: Martin Bureau / AFP

Phelps az olimpia pénteki megnyitóján az amerikai küldöttség zászlóvivője lesz. Rióban három egyéni számban (100 és 200 méter pillangón, 200 méter vegyesen) áll rajthoz. (MTI via Reuters)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.