Tiborcz István kortyol, Rihanna énekel

KULTÚRA
2016 augusztus 11., 21:20

Ez még csak a nulladik nap a Sziget Fesztiválon, de máris a VIP részlegben szórakozik az ország színe-java.

Például a miniszterelnök veje, a honi közvilágítás egykori fenegyereke, Tiborcz István, aki e képen Rihanna koncertje alatt emeli ajkához a műanyag poharat:

photo_camera Tiborcz István a Sziget VIP-ben.

Kollégáink látták már ugyanitt Molnár Gyula MSZP elnököt; Mesterházy Ernőt, aki Demszky Gábor idején informálisan irányította Budapest gazdasági ügyeit; Kuna Tibort, aki a mostani kormány kedvenc PR-cégeit vezeti; Papcsák Ferenc fideszes politikust; és állítólag valaki látta Rogán Antalt is, de ezt csak mesélték.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.