Ryan Lochte-t kirabolták Rióban

sport
2016 augusztus 14., 15:31
comments 50

Ryan Lochte olimpiai bajnok amerikai úszó és legalább egy csapattársa egy riói bárban szórakoztak, amikor ismeretlenek fegyvert fogtak rájuk, és kirabolták őket.

Ezt állítja legalábbis a sportoló anyja, de az amerikai úszócsapat Brazíliában lévő edzői reggel azt közölték, hogy ebből egy szó sem igaz.

Az USA Today viszont most elérte Lochte anyját, aki szerint meg nagyon is igaz, maximum az lehet, hogy az edzők még nem tudnak róla.

A anya szerint Lochte és legalább egy csapattársa vasárnap reggel taxiba ültek, hogy találkozzanak egy brazil úszóval, Thiago Pereirával. A taxijuk megállt egy benzinkútnál tankolni, és itt rontott rájuk egy pisztolyokkal és késekkel felfegyverzett csoport.

Lochte átadta a tárcáját, de nem történt semmi más ezen kívül, egyik úszó sem sérült meg.

Ryan Lochte egyébként 12-szeres olimpiai érmes, Rióban 4x200 gyorsváltón szerzett aranyat egy remek trükkel:

(Címlapi kép a Wikipédiáról.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt