Ryan Lochte-t kirabolták Rióban

sport
2016 augusztus 14., 15:31
comments 49

Ryan Lochte olimpiai bajnok amerikai úszó és legalább egy csapattársa egy riói bárban szórakoztak, amikor ismeretlenek fegyvert fogtak rájuk, és kirabolták őket.

Ezt állítja legalábbis a sportoló anyja, de az amerikai úszócsapat Brazíliában lévő edzői reggel azt közölték, hogy ebből egy szó sem igaz.

Az USA Today viszont most elérte Lochte anyját, aki szerint meg nagyon is igaz, maximum az lehet, hogy az edzők még nem tudnak róla.

A anya szerint Lochte és legalább egy csapattársa vasárnap reggel taxiba ültek, hogy találkozzanak egy brazil úszóval, Thiago Pereirával. A taxijuk megállt egy benzinkútnál tankolni, és itt rontott rájuk egy pisztolyokkal és késekkel felfegyverzett csoport.

Lochte átadta a tárcáját, de nem történt semmi más ezen kívül, egyik úszó sem sérült meg.

Ryan Lochte egyébként 12-szeres olimpiai érmes, Rióban 4x200 gyorsváltón szerzett aranyat egy remek trükkel:

link Forrás

(Címlapi kép a Wikipédiáról.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.