Megkezdődött a népszavazási kampányidőszak: Andy Vajna román tévécsatornáin is jön majd az üzenet

POLITIKA
2016 augusztus 15., 4:26
comments 103

Hivatalosan is megkezdődött az október 2-i kvótareferendum kampányidőszaka, aminek újdonsága, hogy

  • előzetes bejelentés nélkül lehet kampányeseményeket szervezni,
  • és nem kell jelezni a plakátozást sem.

A hivatalos kampány részeként október 2-ig kereskedelmi televíziókban is lesznek reklámok. A Nemzeti Választási Bizottságnál eddig

  • a közmédia,
  • az ATV Zrt,
  • a TV2 Média Csoport Kft.
  • és a CEE Broadcasting Co. Srl.

jelentette be, hogy politikai reklámokat tenne közzé. Utóbbi cég az Andy Vajna által tulajdonolt TV2 nyolc kábelcsatornáját működtető vállalkozás,

amik nem Magyarországon, hanem Romániában vannak bejegyezve.

Az ATV és a TV2 médiaszolgáltatói egyaránt 300 percben jelölték meg a közzététel összes időtartamát. A népszavazási kezdeményezés szervezője és a frakciók rendelkezésére álló időtartamot egyenlő arányban kellett felosztani. Így a kormányt és a frakciókat 50-50 perc illeti meg a kereskedelmi televíziós reklámidőből.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt