Megnyílt a világ első, kutyáknak készült kiállítása

ÁLLAT
2016 augusztus 15., 20:00
comments 123

Egy Dominic Wilcox nevű londoni művész úgy döntött, nyit egy kiállítást, amin kizárólag kutyák számára készült installációk vannak. A kiállítás szó itt nem a legjobb, ez ugyanis inkább egy élménypark, tele olyan cuccokkal, amik tulajdonképpen szimulálják a kutyák kedvenc dolgait.

Van például egy olyan szimulátor, amiben a kutyák érezhetik a szelet és az illatokat, amiket akkor éreznek, amikor kihajolnak egy haladó autó ablakán.

De vannak locsolók is, amikkel játszhatnak az állatok, a kutyák által érzékelt színspektrumban készült festmények, labdák, nagy kutyatál, és sok ilyesmi.

A kiállítás szponzorainak célja, hogy felhívják a gazdák figyelmét, milyen fontos a játék a a kutyákkal, és ezen belül is az olyan játék, ami az állatok agyát is lefárasztja, és gondolkodásra készteti őket. (Standard)

(A címlapkép illusztráció, egy amerikai kutya van rajta egy embereknek szóló kiállításon.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.