Felkeményedtek a magyarok, de Montenegró se fárad

sport
2016 augusztus 16., 14:54
comments 19

Háromból háromszor a montenegróiak hozták el a labdát, de a második félidő első támadását mellé lőtték. Varga Dénes pedig ugyan szépen mozgott el, de Sćepanovićba lőtte Manherz szép passzát.

Az ellentámadásból növelték előnyüket a montenegróiak, Paskovićot nagyon üresen hagyták a belső védők, nem hibázott. Manherz próbálkozott újra messziről, lövése a vízről a felső kapufára, onnan pedig kifele pattant, 3:6

Hárai csavarással próbálkozott, ez neki védjegye, de most nem is az őt fogó védő, hanem a szélről beváltó tudta blokkolni a lövését. Az ellentámadásból emberelőnybe kerültek a montenegróiak, de Decker végre védeni tudott - ez volt az első védése. Az ellentámadásból semmi se lett, Vámos passzába bele tudtak nyúlni.

Decker második védésével tartani tudta a különbséget, a másik oldalon Erdélyinek nem sikerült csökkentenie, de Sćepanović csak szögletre tolta, az után pedig Vámos nagy gólt lőtt, a negyed felénél 4:6.

Nagyon feljavult a magyarok védekezése, vagy a montenegróiak váltak szórakozottabbá. Mindegy, a lényeg, hogy egy szabaddobás után Decker labdát szerzett, a támadásból pedig emberelőnybe került a magyar csapat, és végre egy szép labdajáratás után lőtt gólt Vámos. Ezzel már csak egy gól volt Montenegró előnye, 5:6.

A montenegróiak előnyből betaláltak, Deckernek esélye se volt a közeli, erős lövés védésére. Erdélyi balról még nagyobb gólt lőtt, egészen szűk szögből bombázta be a vízre pattintva. felpörgött a játék, az ellentámadásból Brguljan lőtt nagyon nagy gólt, 6:8.

A negyed utolsó percében Sćepanović védte Szívós távoli bombáját, az ellentámadást sikerült kivédekezni, Benedek pedig 16 másodperccel a vége előtt időt kért. Sikerült előnyt kiharcolni, de egy pasz lepörgött Erdélyi kezéről. Így is középre játszotta, de Hárai kapufára emelt, maradt a kétgólos montenegrói előny.

Magyarország-Montenegró 6:8 (1:2, 2:3, 3:3)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.