"Ez egy szabad ország, szabadon alkotunk, szabadon tanulunk" - Elkészült az 1956-os imázsfilm is

politika
2016 augusztus 17., 08:03
comments 207

Nem csak külön dal, de egy rövid imázsfilm is készült az 1956-os forradalom hatvanadik évfordulójára. A klip majd tévécsatornákon és mozikban is menni fog a filmek előtt, a 13,5 milliárd forintos keretből készült ez is.

link Forrás

A mindössze 100 másodperces klipből előbb megtudhatjuk, hogy ma szabadon tanulhatunk és alkothatunk, de néha érdemes emlékezni azokra, akik ezt a szabadságot kivívták nekünk. Szerepel benne többek között Molnár Ferenc „Caramel”, Szécsi Zoltán, Fenyvesi Zoltán, Weisz Fanni, Csányi Sándor, Tompos Kátya, ifj. Vidnyánszky Attila és Trokán Nóra.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.