Meglincselnék az azeriek a saját birkózójukat, mert egy örménytől kapott ki

sport
2016 augusztus 18., 17:21
comments 99

Forrnak a közösségi oldalak Azerbajdzsánban a helyi sajtó szerint, miután a 66 kg-os súlycsoport elődöntőjében az örmény Migran Arutyunjan legyőzte az azeri Rasul Chunayevet.

A vereség állítólag az egyik legfontosabb hír lett az országban, rengetegen háborodtak fel amiatt, hogy egy gyűlölt örménytől kapott ki hazájuk fia. Petíció is indult, hogy Chunayevet fosszák meg állampolgárságától, de voltak olyanok is bőven, akik szerint a reptéren kéne várni és ott meglincselni.

(Okan Ozer / Anadolu Agency)
photo_camera (Okan Ozer / Anadolu Agency)

Chunayev állítólag veresége után amúgy katonai módra masírozott és szalutált is ellenfelének, azt nem teljesen tudni miért.

Chunayev végül bronzérmet nyert a tornán, de ez már nyilván senkit nem érdekelt komolyabban otthon. (Asbarez)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.