Egy órát vesztegelt a belfasti reptéren az EasyJet gépe, mert két stewardess összeveszett

ÉLET
2016 augusztus 25., 06:59
comments 211
link Forrás

"Na ez is egy első. Visszafordították a kapuhoz az @easyjet járatomat, mert a légikísérők civakodtak. Az egyiküket már leszállították. Késünk" - írta twitterén a brit tévés, Dan Lobb, aki aztán élőben közvetítette a valóban történelmi pillanatokat.

link Forrás

"Csak mert két légikísérő nem jön ki egymással, az egész járat késik. Hihetetlen" - puffogott.

link Forrás

"Update: kinyitották az ajtókat, három légikiséről a pilótafülkében tart meetinget" - közölte pár perccel később.

Az első reményteli pillanat akkor jött el, amikor a gép kapitánya az utasok elé állt:

link Forrás

"A kapitány éppen elmagyarázza, hogy miért késünk. Ez egyszerűen képtelenség! Két légikísérőt is leszállítanak!!" - írta, később hozzátéve, hogy a kapitány a tőle telhető legtöbbet nyújtotta. "Kérem, legyenek türelmesek velünk" - mondta.

Közben az is kiderült, hogy a légikísérők azon veszhettek össze, hogy ki bontsa ki a vízespalackok zsugorfóliáját:

link Forrás

Lobb még egy órán át puffoghatott, mire végre sikerült pótolni az eltávolított személyzetet, hogy végre elindulhasson a gép, ahol ingyen vízzel próbálták lenyugtatni az utasokat, akiknek javasolták, hogy jöjjenek a gép elejébe, ahol hűvösebb van.

link Forrás

Lobb végül 90 perc késéssel érkezett meg úgy, hogy az út összesen egy óra lett volna.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.