Egyik napról a másikra eltűntek a Youtube-ról a Miami Egyetem halszagú videói

ZENE
2016 augusztus 26., 09:03
comments 58

Desmond Child amerikai zeneszerző és producer korábbi dalát, az In the Steps of Champions című szerzeményt hasznosította újra és hozta el Magyarországra az 56-os emlékév alkalmából. A dalt a Miami Egyetemnek ajánlotta fel kilenc évvel ezelőtt, még 2007-ben, és az egyetem azóta több rendezvényén is bemutatta, előadta az eredetileg az iskola sportsikereinek emlékére íródott dalt. Mindez úgy derült ki, hogy a Youtube-on hosszú ideje fent voltak az egyetemi eseményekről készült videók - egészen mostanáig.

A Miami Egyetem sporthimnuszának hűlt helye a Youtube-on:

link Forrás

Néhány nappal azután ugyanis, hogy megjelent az In the Steps of Champions magyarországi használatra szánt változata, az Egy szabad országért, illetve a hozzá készült videó Schmidt Mária főszereplésével (ami azóta eltűnt, privátra állították), a Miami Egyetem videói elérhetetlenné váltak a Youtube-on. A helyükön most mindössze annyi látható, hogy egy SimonsTwin nevű ember szerzői jogi igénye miatt távolították el őket. De ki lehet az a SimonsTwin, és miért kezdték el zavarni hirtelen az egyetemi videók, amikkel az elmúlt kilenc évben semmi baja nem volt?

Kerestük a Miami Egyetemet, amint válaszolnak, közöljük.

Addig is itt egy jó kis In the Steps of Champions a Livestreamről. Amíg le nem szedik.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.