Clinton legfőbb tanácsadója válik a szexbotrányba keveredett férjétől

külföld
2016 augusztus 30., 15:12

Huma Abedin, Hillary Clinton demokrata elnökjelölt legközelebbi tanácsadója válik a férjétől, Anthony Wienertől.

Wiener többször keveredett már botrányba a szexuális szokásai miatt 2011-ben le kellett mondania a képviselőségről, mert kitwittelt egy képet az álló pöcséről, majd összevissza hazudozott, 2013-ban pedig már esélyesnek számított a New York-i polgármester-választáson, mikor kiderült, hogy 2012-ben fél éven át online flörtölt egy lánnyal Carlos Danger álnéven.

De ezeket még mind elnézte neki a felesége.

Most viszont a New York Post megírta, hogy Wiener nem hagyott fel ezzel a szokásával, és folytatta az online flörtöt mindenféle idegen nővel.

Huma Abedinnek viszont most minden eddiginél rosszabbul jött a botrány, a nő ugyanis tényleg évtizedek óta Hillary Clinton bizalmasa, és most Hillary elnöki kampánya eléggé érzékeny időszakban van. A nő ezért jelezte is a férjének, hogy válni szeretne. (New York Times)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.