Ennyit a puhapöcs generáció miatti hisztiről: ez a tízéves szabolcsi fiú egyedül tépett ki egy újszülött bárányt a burokból

2016 augusztus 31., szerda 8:20
85

Nemrég Clint Eastwood temette a mai fiatalokat, mert szerinte mindenki puhapöcs, aztán még kiderült az is, hogy ma a 20 és 34 éves kor közötti férfiak sokkal gyengébbek, mint azok, akik 1985-ben voltak ennyi idősek.

Mikor már tényleg elbizonytalanodtunk volna, a Szabolcs Online Nyíribronyban rátalált a tízéves Szabó Miklósra, aki elmesélte, hogy amikor meglátta, hogy ellés közben az egyik kisbárány beszorult a burokban, kiszakította, lenyúlt a torkán, amitől az állat kiköpte a magzatvizet, és így életben maradt. Egyébként rekordszülés volt, mert az anyajuh hármasikreket ellett. Miklósnak hála mindhárom bárány megmaradt.

A testvére, Ádám aludt, de nem akarta felébreszteni egy ilyen apróság miatt.

Egyébként pontosan tudta, mit csinál, mert már korábban is látott ilyet, most egyedül is ment neki. Miklós most lesz ötödikes, még nem gondolkozott sokat a jövőről, de nem tartja kizártnak, hogy később ő is birkákat fog tartani.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt