Ennyit a puhapöcs generáció miatti hisztiről: ez a tízéves szabolcsi fiú egyedül tépett ki egy újszülött bárányt a burokból

életmód
2016 augusztus 31., 08:20
comments 85

Nemrég Clint Eastwood temette a mai fiatalokat, mert szerinte mindenki puhapöcs, aztán még kiderült az is, hogy ma a 20 és 34 éves kor közötti férfiak sokkal gyengébbek, mint azok, akik 1985-ben voltak ennyi idősek.

Mikor már tényleg elbizonytalanodtunk volna, a Szabolcs Online Nyíribronyban rátalált a tízéves Szabó Miklósra, aki elmesélte, hogy amikor meglátta, hogy ellés közben az egyik kisbárány beszorult a burokban, kiszakította, lenyúlt a torkán, amitől az állat kiköpte a magzatvizet, és így életben maradt. Egyébként rekordszülés volt, mert az anyajuh hármasikreket ellett. Miklósnak hála mindhárom bárány megmaradt.

A testvére, Ádám aludt, de nem akarta felébreszteni egy ilyen apróság miatt.

Egyébként pontosan tudta, mit csinál, mert már korábban is látott ilyet, most egyedül is ment neki. Miklós most lesz ötödikes, még nem gondolkozott sokat a jövőről, de nem tartja kizártnak, hogy később ő is birkákat fog tartani.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.