Végre bizonyosodott, hogy Putyin időutazó

Japán újságíró leplepzte le az év időutazását. Az elkövető természetesen Vlagyimir Putyin, aki a nagy vakációk idején a jelek szerint megvariálta az idősíkokat.

Ez négy augusztusi találkozója teszi egyértelművé a dolgot.

1. Augusztus 18: megbeszélés a Magadan terület kormányzójával:

2. Augusztus 22: megbeszélés az Arhangelszki terület kormányzójával:

3. Augusztus 23: megbeszélés a Szverdlovszki terület kormányzójával:

4. Augusztus 24: megbeszélés Moszkva terület kormányzójával:

Három dolgot érdemes figyelni. Az egyik az, hogy 18-án, 22-én és 24-én pontosan ugyanúgy van a papír és a rajta lévő toll Putyin kezénél, míg 23-án teljesen máshogy. A 23-án kiugrott papír 24-ére visszaugrik ugyanoda, ahol a megelőző két találkozón volt.

És a cipők:

Érdekes módon pont 22-én van az orosz elnökön más fazonú cipő, ellentétben 18-23-24-el.

Ing-nyakkendő ügyben viszont 22-én és 23-án viselt ugyanolyat az orosz elnök.

Az összefüggést Akiyoshi Kamoki japán újságíró vette észre. Az ő következtetése az, hogy a találkozók valójában 17-én, vagy azelőtt történtek ugyanazon a napon, utána pedig az orosz elnök elutazott nyaralni (utoljára 2014-ben vett ki szabadságot, mármint úgy, hogy erről a közvélemény tudott volna). A Kreml célja pedig az volt a fotók nyilvánosságra hozatalával, hogy a valóságos helyzetnél is tevékenyebbnek mutassák az orosz elnököt. Amikor tavaly eltűnt pár napra, rögtön pletykák kaptak szárnyra, hogy eltüntették láb alól. (Washington Post)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.