link Forrás

Megszabadult a Kliktől, repes a boldogságtól a tiszabői iskola

Tbg
oktatás
2016 szeptember 04., 09:33
comments 113
  • Több milliárd forint, oda- vissza- és átszervezések után az állam kudarcot vallott a borzalmasan nehéz helyzetben lévő Tiszabővel, ahol évek óta már csak az óvoda és az általános iskola küzdött hasztalan a kilátástalan szegénység és bűnözés ellen.
  • Most a Máltai Szeretetszolgálat kapta meg a komplex feladatot két településen, Bőn és Tiszaburán.
  • A segélyszervezetnek is nagy kihívás mindez, ekkora településen még sosem próbálkoztak, de az biztos, rég volt ilyen boldog a tiszabői iskola, diák, tanár és szülő egyaránt.
  • A tiszabői iskola és környezete helyzetéről öt évvel ezelőtt forgattunk videót, itt lehet megnézni az első részt, alatta a többit.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.