Megszabadult a Kliktől, repes a boldogságtól a tiszabői iskola

oktatás
2016 szeptember 04., 09:33
comments 113
  • Több milliárd forint, oda- vissza- és átszervezések után az állam kudarcot vallott a borzalmasan nehéz helyzetben lévő Tiszabővel, ahol évek óta már csak az óvoda és az általános iskola küzdött hasztalan a kilátástalan szegénység és bűnözés ellen.
  • Most a Máltai Szeretetszolgálat kapta meg a komplex feladatot két településen, Bőn és Tiszaburán.
  • A segélyszervezetnek is nagy kihívás mindez, ekkora településen még sosem próbálkoztak, de az biztos, rég volt ilyen boldog a tiszabői iskola, diák, tanár és szülő egyaránt.
  • A tiszabői iskola és környezete helyzetéről öt évvel ezelőtt forgattunk videót, itt lehet megnézni az első részt, alatta a többit.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt