Olyan étterem nyílik a londoni Ikeában, ahol magadnak kell elkészítened az ételt

gasztronómia
2016 szeptember 04., 09:53
comments 101
photo_camera Kisunokám küldte át nemrég a világhálón keresztül ezt a képet

Az Ikea legújabb ötlete az az étterem, ahova bemész, de ahelyett, hogy kiszolgálnának, te főzheted meg az ételt egy séf felügyelete mellett. Ráadásul nem csak egymagadnak főzhetsz, maximum 19 barátodat magaddal viheted, mindenki kaphat enni.

Ez a hely igazi, és az észak-londoni Shoreditch-ben nyílik meg szeptember 10-én. Az Ikea DIY-étterembe betérő vendégek a cég szerint "átvehetik az uralmat az étterem felett", saját menüsort állíthatnak össze és elnevezhetik magukról az éttermet.

Ha együtt főzöl a családoddal vagy a barátaiddal, az étel elkészítésének kezdetétől az elfogyasztásáig szerezhettek együtt élményeket. Legalábbis ez a konyhában, étkezőasztalnál veszekedő családokat és barátokat még sosem látó Ikea gondolata. (Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.