Rogánék már augusztusban elköltötték a 3 milliárdnyi közpénzt, amit a kvótakampányra kaptak

POLITIKA
2016 szeptember 07., 14:32
comments 129

A kormány első körben 3,1 milliárd forintnyi közpénzt bocsátott a Rogán-vezette propagandaminisztérium rendelkezésére a kvótaellenes kampányhoz. Ezzel a kampánnyal készül a kormány az október 2-i népszavazásra, amiről még egyelőre nem derült ki, van-e egyáltalán bármilyen értelme.

A Népszabadság most kiderítette, hogy ez a 3,1 milliárd augusztus 10-re

elfogyott.

A minisztérium a Network 360 Reklámügynökségből és az Affiliate Network Kft.-ből álló Egyesült Reklám Konzorciumot bízta meg a 3,1 milliárd elköltésével. Ez a cégcsoport egyébként Rogán volt szomszédja, Csetényi Csaba érdekeltsége.

Az ő szerződésük járt le augusztus 10-én, ezért a kormány különösebb beharangozás nélkül felemelte a keretet, hogy Rogánék 800 millió forint értékben új szerződést köthessenek Csetényiékkel.

Így összesen 3,9 milliárd mehet el erre az elmebajra. (Népszabadság)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.