Már szerdától lezárják a Hősök terét a hétvégi Nemzeti Vágta miatt

közlekedés
2016 szeptember 10., 16:09
comments 185

Jövő héten több szakaszban már szerdától lezárják a Hősök tere környékét a hétvégi Nemzeti Vágta miatt – közölték a szervezők az MTI-vel.

Szerdától a Hősök terét és az 56-osok terét kezdik el lezárni több ütemben a Műcsarnok melletti parkolótól egészen a Városligeti fasorig, a gyalogosok már nem mehetnek a térre, és az autóforgalmat is kizárják.

A rendezvény miatti útlezárások péntektől érintik az Andrássy utat a Bajza utca és a Hősök tere között. Péntek, szombat, vasárnapra lezárják az autós forgalom elől a Városligeti körút és az Olof Palme sétány közötti területet, a Dózsa György utat pedig a Lendvay utca és a Városligeti fasor között.

Az utakat a bontási munkák befejeztével szakaszosan nyitják meg a forgalom előtt. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.