Vajon ki szivarozik ilyen jókedvűen ebben a Bentley Continentalban a Bajcsynál?

MŰVÉSZET
2016 szeptember 11., 15:14
comments 403

Vasárnap délután történt, és Attila örökítette meg, ahogy Andy Vajna a belváros felé tartva megállt a pirosnál, nem sokkal az Arany János utcai kereszteződés előtt. Volt már persze ilyen: tavaly októberben a Deák térnél húzott el Ács Dani előtt ugyanez a megkímélt állapotú Bentley Continental, igaz akkor a kormánybiztos úr csak az anyósülésig jutott.

Mégis, ez a kompozíció talán még erősebb, a szélvédő felett kikacsintó szivarcsonkkal a főszerepben.

Ha valaki esetleg nem tudná, Vajna nagyon vonzódik a márkához: márciusban Habony Árpád oldalán bukkant fel egy londoni Bentley-szalonban, de akkor sajtósai sietve jelezték, eszébe sem jutott autót venni Londonban, csak nézelődött.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt