Vajon ki szivarozik ilyen jókedvűen ebben a Bentley Continentalban a Bajcsynál?

MŰVÉSZET
2016 szeptember 11., 15:14
comments 401

Vasárnap délután történt, és Attila örökítette meg, ahogy Andy Vajna a belváros felé tartva megállt a pirosnál, nem sokkal az Arany János utcai kereszteződés előtt. Volt már persze ilyen: tavaly októberben a Deák térnél húzott el Ács Dani előtt ugyanez a megkímélt állapotú Bentley Continental, igaz akkor a kormánybiztos úr csak az anyósülésig jutott.

Mégis, ez a kompozíció talán még erősebb, a szélvédő felett kikacsintó szivarcsonkkal a főszerepben.

Ha valaki esetleg nem tudná, Vajna nagyon vonzódik a márkához: márciusban Habony Árpád oldalán bukkant fel egy londoni Bentley-szalonban, de akkor sajtósai sietve jelezték, eszébe sem jutott autót venni Londonban, csak nézelődött.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.