Jézus Mária, mi történt Rogán Antal arcbőrével?

2016 szeptember 12., hétfő 15:22
461

Rogán Antal mostanában valahogy furcsa. Kezdődött azzal, hogy amióta propagandaminiszter lett belőle, az egyik legsűrűbben és legprofibban kommunikáló kormánytag gyakorlatilag megkukult korábbi önmagához képest. De ezt még lehetett a körötte csapkodó villámokkal, a Portik ügy felhabzásával és hasonlókkal magyarázni. Ezek azonban - látszatra legalábbis - kicsit sem rendítették meg Rogán pozícióját.

Az első őszi parlamenti ülésnapon hősünk most mégis úgy nézett ki, mint aki két hete nem aludt, de úgy, hogy közben minden éjjel felváltva hallgatta Mengyi Roland titkosszolgálati módszerekkel rögzített korrupciós beszélgetéseit, illetve Lázár János első technólemezét.

A mindig tipotop, már-már diákfiús Rogán egycsapásra a Nemzeti Oldal Derrick Felügyelője lett. Mondhatni Táskás Ember.

Ezt a fordulatot sosem tudtuk volna elképzelni. Mi jöhet még? És mi lehet az oka? Talán a túl sok bulizás? De Antal alig szokott szerepelni a Rogán család bulimotorjának, Cecília asszonynak a fotóin.

Akinek van tippje, ne tartsa magában!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt