Olyan háborús hangulatba került a köztévé híradója Orbán Viktor élet-harcos beszédének ismertetése után, hogy máris mustárgáz mérgezésről számoltak be

Média
2016 szeptember 12., 08:54
comments 270

A köztévé fél tízes Híradója alakult át háborús hírmondóvá egy pillanat alatt.

Előbb Orbán Viktor Kötcsén elmondott beszédéről számoltak be:

Majd jött azonnal a következő hír, amiből kiderült, hogy máris háborús körülmények vannak Magyarországon, mustárgáz-mérgezést szenvedett egy idős férfi, ráadásul rövid időn belül már a második ilyen eset történt. Külön szép, ahogy másodszor is javítja a műsorvezető a mustgázat az első világháborúban pusztító mustárgázra.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.