18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Győzike maga a tökéletes műsorvezető, ha szopásról kell kérdezni két nőt

Média
2016 szeptember 13., 11:14
comments 97
link Forrás

Nyema oboa?

A szennytelevíziózás csodálatos, ugyanakkor nagyon nehéz műfaj. Ha nem viccesen szennyes, hanem akárcsak egy kicsit is kevésbé, máris béna lesz az egész. A Való Világ kísérőműsorát, a Belevaló Világot Faszhelikopter Aurelióval együtt vezető Győzike azonban tökéletesen megtalálta magát a műfajban. Akkora ösztönös császára a gátlástalan primitívkedésnek, hogy az már a magyar szennytelevíziózás hajnalát, az igazi legendákat idézi. Az Anettka fotójára maszturbáló Petrát, Napsugár szüzességének elvételét élő adásban és a többit.

Vagy Lexike és Tomi álomkettősét:

link Forrás

De a szennytévézésben egy pohár víz is lehet persze főszereplő:

link Forrás

Vagy egy olyan elóadóművész, aki máshol talán kevésbé érvényesülne:

link Forrás

Nem is beszélve a nézői interakciókról:

link Forrás

(via Lazacz Tumblr)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.