Rogán Antalra feltelepítették a népszavazási programot, és úgy fut rajta, mint az istennyila

politika
2016 szeptember 15., 10:22
comments 166

A NEM-en kívül minden hazaárulás.

Menczer Erzsébet, fideszes képviselő ezzel próbálta megadni az alaphangot az óbudai Rozmaring étteremben tartott népszavazási fórumon.

photo_camera fidesz.hu

10110100101

De aztán jött a Fidesz legstabilabb hardvere, Rogán Antal, akit nem az ilyen típusú hangulatfokozásra hoztak létre, hanem hogy minden körülmények között, extrém hidegben, melegben, nagy nyomás, súrlódás vagy rázkódás esetén is kiszámíthatóan és hibamentesen működjön.

Varga Mihály szerda este 6 órakor bekapcsolta Rogán Antalt, aki egyetlen nyelvbotlás, köhintés, testsúlyáthelyezés, őzés, fagyás, vízkortyintás, szájnyalintás, homloktörlés nélkül, fejből, csont nélkül felmondta a teljes népszavazási tájékoztatót. Hatvan perc dara lézershow, tűzijáték, lufieső nélkül.

Találkozás egy nőfaló szírrel

Aki az első 30 percben nem esett kómába a levegőtlen teremben, azt a szoftver megjutalmazta két erőt adó sztorikával.

Rogán Antal elmesélte, hogy még kerületi polgármesterként egyszer találkozott egy szír férfival, aki ellen eljárás indult bigámia miatt. A férfi állítólag azon háborgott neki, hogy milyen ország az, ahol nem lehet az embernek öt felesége. (Egyébként Szíriában sem lehet a férfiaknak öt feleségük, sőt egyik arab országban sem. Elég ritka és bonyodalmas a többnejűség. Nekik is csak úgy engedélyezett az újabb házasság, ha a bíróság és a korábbi feleség is hozzájárul.)

A másik hasonlóan hihető sztori az volt, hogy Orbán Viktort megkeresték az európai bürokraták, ahogy anno Zrínyi Miklóst a törökök, és próbáltak vele egyezkedni. Ha hajlandó némi kompromisszumra, akkor ők sem lennének annyira szigorúak. De a miniszterelnök, ahogy hős elődje is, visszautasította az alamuszi ajánlatot. Méghozzá azzal, hogy: Uraim, ez az én váram, ez az én hazám. Nem adom. nincs alku.

photo_camera fidesz.hu

Egy hölgy? Senki?

60 perc rezzenéstelen Rogán Antal után szinte felüdülés volt a lendületesen felpattanó Varga Mihály, (ki gondolta volna, hogy ezt valaha leírom.) aki három kérdést engedélyezett az összegyűlt tömegnek.

1. Egy úr a közönségből:

„Miért nem szüntetjük meg az Európai Bizottságot? Haszontalan, sőt káros.”

Rogán Antal természetesen nem fagyott le. Nincs az a kérdés, ami áttöri a tűzfalát. Úgy általában az EU jó, úgy általában a bizottsággal sincs akkora baj, csak konkrétan a jelenlegi bizottság látja el kifogásolhatóan a feladatát.

2. Egy másik úr a közönségből:

„Ha én meg akarok győzni valakit arról, hogy szavazzon nemmel, mondjuk az utcán, akkor nekem nincs ennyi időm, hogy így, ahogy Rogán úr egy órán át érveljek, ezért én inkább azt szoktam mondani, hogy ahol érvénytelen lesz a népszavazás, ahol a legalacsonyabb a részvétel, oda fogják betelepíteni a migránsokat. Ehhez mit tetszenek szólni?”

Rogán Antal ELMOSOLYODOTT!!!! Majd jelezte, hogy felméréseket ugyan végeztek, de nincs ilyen szándék. Majd hozzátette, azért az a biztos, ha mindenki elmegy, és nemmel szavaz. Abban nincs kockázat.

Varga Mihály mintha egy jelentkező hölgyet látott volna. Egy hölgy? Senki? Nincs női kérdező? „Lassan úgy nézünk ki, mint egy muszlim ország.” Hihihi, így kuncogással zárult a fejtágítás.

Egy idős úr kifelé morgott is, hogy ő eljött, regisztrált, aláírt, jó is volt, nem mondja, hogy rossz volt, de azért nem erre számított. Ezeket ő már mind tudta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.