Rongyos 190 millió forintból kell megterveznie Fazekas Sándor barátjának Magyarország részvételét egy kazahsztáni expón

gazdaság
2016 szeptember 15., 10:22
comments 51

Magyarország jövőre részt vesz a kazah fővárosban, Asztanában rendezett szak-világkiállításon. Egy ilyen részvétel elég komoly dolog, legalábbis az alapján, hogy már csak

a magyar megjelenés megtervezésére 189,9 millió forintot költ a Nemzetgazgasági Minisztérium.

A feladatot az L.A.C. Holding Zrt. nyerte el, aminek Horváth László, Magyarország kazahsztáni konzula a tulajdonos-vezérigazgatója. Horváth Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter barátja, a minisztérium háttérintézményei az ő másik cégétől rendelték 40 millió forintért azokat a tanulmányokat a kazah mezőgazdaságról, amik

már csak a remek illusztrációik miatt is minden rájuk elfecsérelt adófillért megértek.

Még akkor is, ha javarészt már megjelent tanulmányok kreatív újrahasznosításának bizonyultak.

Horváth az ingatlanpiaci hírek iránt érdeklődőknek is ismerős lehet, ő vásárolta ki 1,5 milliárd forintért Spéder Zoltán bankárt a Schmidt Máriával közös ingatlanfejlesztő cégéből, a BIF-ből. (Via Átlátszó)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.