A Heart Ibiza nem bírja elengedni Habony Árpádot

buliajánló
2016 szeptember 16., 10:40
comments 113

Tavaly írtuk meg, hogy a pislogó, szipogó Habony Árpád többször is felbukkant egy felkapott ibizai szórakozóhely, a Heart Ibiza promóciós videójában. A videót később leszedték, majd visszatették. Aztán idén áprilisban az egyik promóvideóban újra felbukkant ugyanarról az estéről egy másik jelenet, de azt is leszedték.

Most pedig már úgy látszik, nem tanulnak semmiből, vagy csak annyira imádják a pillanatot, ahogy a megfáradt Habony Árpád mellett egy nő aranybékát szopogat, hogy két hete egy újabb reklámvideójukba is belerakták:

link Forrás

0:25-nél tűnik fel a magyar miniszterelnök mindig titkolózó, magát
tanácsadója:
photo_camera   Forrás: HEART Ibiza / Facebook

A világ legjobb bulija lehetett, ha máig emlegetik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.