A New York-i robbanáson is nyerészkedik az Uber

2016 szeptember 18., vasárnap 7:36
109

Kiakadtak a New York-iak, miután az Uber elkezdte 1,8-szoros szorzóval szedni a fuvardíjakat a szombat esti manhattani robbanás miatt.

A robbanás után a város hatóságai lezárták a környéket, és leállítottak több olyan tömegközlekedési vonalat is, amik Manhattan Chelsea negyedén mentek keresztül.

A dühös felhasználók a Twitteren kérték számon az Ubert, miért nyerészkedik azon, ha egy ilyen krízisesemény után, tömegközlekedés híján, az emberek Uberrel akarnának biztonságban hazajutni.


Többen azt írták, hogy az Uber a káoszból húz hasznot, és felszólítottak az alkalmazás törlésére.Az Uber mindezt úgy játszotta be, hogy a cég New York-i híreket közlő Twitter-fiókja korábban azt írta, hogy az alkalmazásban kikapcsolták azt a funkciót, ami ilyen esetekben plusz tarifát szed a fuvarért. Pont ezért okozott még nagyobb felháborodást, amikor kiderült, hogy igenis kúsznak felfelé a fuvarok árai. (Guardian)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt