Cooliót letartóztatták a Los Angeles-i reptéren, mert töltött fegyvert akart felvinni egy gépre

bűnügy
2016 szeptember 18., 10:30
comments 93

Los Angeles már nem akkora paradicsom a gengsztereknek, mint a régi szép időkben. Szerencsétlen Coolio, az amerikai gengszterrepp nagyöregje sem akart semmi rosszat, csak egy töltött pisztolyt akart felvinni egy repülőre a kézipoggyászában.

Erre letartóztatták :(

Ha valakinek nincs meg, ki is az a Coolio, az szálljon magába, és hallgassa:

link Forrás

Coolio egy másik férfivel utazott, aki korábban azt állította, hogy az övé a csomag, amiben a pisztolyt találták. Ezért először ezt a férfit vették őrizetbe, Cooliót csak azután, miután kiderült, hogy igazából az övé a csomag,

Mire a rendőrök rájöttek, hogy a csomag Coolio csomagja, a rapper már felszállt a repülőre is. A rendőrök onnan kísérték ki. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.