Pingvint tesznek a Micimackóba

irodalom
2016 szeptember 18., 13:46
comments 72

Négy új történet jelenik meg hamarosan a Micimackó sorozatból, az első és eredeti Milne féle kötet megjelenésének 90. évfordulójára.

Az új részek egyikében megjelenik egy új szereplő, bizonyos

Pingvin.

Pingvin egy havas napon keveredik a Százholdas Pagonyba, és az eddig bemutatott képek alapján Micimackóval sétálni is fog.

Az új történeteket Brian Sibley írja, aki azt állítja, hogy Pingvin feltűnése nem légből kapott ötlet. Hanem onnan jött, hogy előkerült egy fotó, amin Milne Christopher nevű gyermekvével egy játékpingvinnel játszik, ugyanazon a szőnyegen, amin a Micimackót ihlető játékmackóval is játszott. Christopher pedig Róbert Gida karakterét ihlette, vagyis Sibley szerint teljesen beleillik a társaságba Pingvin is. (Independent)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.