Október végén indul a Humor+, a TV2 humorcsatornája

Jó hír a szigorúan kormánypárti, közpénzzel kitömött tréfák szerelmeseinek: október végén elkezd sugározni a TV2 birodalmának sokadik csatornája, a viccekre, gagekre, börleszkekre, röhögésre, kacagásra és felhorkanva nyerítésre építő Humor+.

Az örvendetes hírről beszámoló Origo szerint a Humor+ „programstruktúrája saját gyártású és vásárolt tartalmakból épül fel”, az utóbbiak között olyan műsorokkal, mint az Egy rém rendes család, a Simpson család, és a Nevem Earl.

A saját gyártású műsorok közül először a Kapsz egy fülest című valami indul el, amelynek koncepcióját az Origo így foglalta össze:

„A szórakoztató műsor lényege, hogy két műsorvezető fülhallgatót tesz egy-egy ismert ember fülébe, akiknek különböző vicces szituációkban azt kell tenniük, amit a műsor házigazdái és más ismert emberek a fülükre mondanak. A pilotban Kasza Tibi és Rákóczi Feri műsorvezetőként, Dér Heni, egy Irigy hónaljmirigy-tag és Zámbó Árpi sztárszereplőként tűnik fel. A jelenetekben, amelyeket rejtett kamerával rögzítettek, egyszer a műsorvezetők, máskor maguk a sztárszereplők irányítják és sodorják abszurd, valamint vicces helyzetbe egymást."

Viccnek azért ez durva lenne.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.