Hamis banki igazolással akarják megvenni az A. C. Milan-t

futball
2016 szeptember 21., 11:07
comments 29

Nagyon kínos fordulatot vett az A. C. Milan eladása. Az olasz futballklubot Silvio Berlusconi volt olasz miniszterelnök árulja, és lényegében már megegyezett a kínai Sino-Europe Sports Investment Management Changxing Co. nevű társasággal, hogy 740 millió euróért (230 milliárd forintért) vihetik a csapatot.

Csakhogy a Bloomberg úgy értesült, hogy a kínaiak által bemutatott banki igazolás hamis. Ez pedig a teljes üzletet érvénytelenítheti.

Az igazolást elvben a Bank of Jingsau állította ki, és arról szól, hogy a vevőnek 128 millió dollár van a számláján. Azonban a bank azt állítja, hogy ők ilyen igazolást nem adtak ki.

A kínai befektetők közben 100 millió euró foglalót már kifizettek, és ezt a pénzt jó eséllyel elvesztik akkor is, ha a nem az övék lesz a Milan. (Bloomberg)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.