18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Nem múltam el 18 éves

Szándékos emberöléssel vádolják a tulsai rendőrnőt, aki a felvételek alapján minden ok nélkül agyonlőtt egy fekete férfit

2016 szeptember 22., csütörtök 21:33
308

A négygyerekes, 40 éves Terence Crutchert péntek este lőtték agyon az oklahomai Tulsa közelében, miután a helyi közösségi főiskola zenekedvelőknek tartott órájáról hazafelé a terepjárójával elakadt az úton.

A tulsai rendőrség eredeti közleménye szerint Crutcher nem működött együtt a rendőrökkel, és nem volt hajlandó felszólításra megadni magát, de az esetről nyilvánosságra hozott rendőrségi videók alapján nem úgy tűnik, hogy ez volt a helyzet.

Crutcher a rendőrök utasításának megfelelően feltett kézzel, lassan gyalogolt vissza az autójához, majd megállt a vezetőülés melletti ajtónál, de a helikopteres felvételeken ennél a pontnál az egyik rendőr közli, hogy Crutcher „rosszfiúnak látszik, aki valamire készül”, és Crutchert ekkor az egyik rendőr (Tyler Turnbough) sokkolóval, a másik (Betty Shelby) pedig éles lőfegyverrel lövi meg.

A férfit lelövő rendőrnő, Betty Shelby ellen letartóztatási parancsot is kiadtak, és már egyezkedtek is arról, hogyan adná fel magát. Shelby az ügyvédjén keresztül közölte, hogy Crutcher furcsán viselkedett, és figyelmen kívül hagyta az utasításait, így attól félt, hogy a férfi fegyverért nyúlhat. (CNN)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt