Vona szerint egyértelművé vált, hogy a Fidesz áll a megfigyelése mögött

POLITIKA
2016 szeptember 22., 15:02
comments 138

Vona Gábor, a Jobbik elnöke néhány órája közölte, hogy a sulirendőr segítségével csípte fülön az őt fotózó olasz paparazzókat.

photo_camera Vona Gábor egy 2014. novemberi Jobbik-rendezvényen (Fotó: Botos Tamás / 444)

Most újabb posztot írt az esetről, megnevezve az őt megfigyelő férfit:

„Az már korábban kiderült, hogy Spéder Zoltán ellen a Habony-média egy világhírű olasz paparazzi, Andrea Belmonte (a képen, forrás: twitter) munkáját vette igénybe. Belmonte már számtalan világsztárral vagy olasz hírességgel keveredett konfliktusba, miután Orbán Viktor csapata megtalálta benne az ideális hiénát, akire rábízhatják a karaktergyilkosságokat. A hasonló a hasonlót szereti.

Nos, ma ugyanez a személy volt a házunk előtt és a kisfiam iskolája előtt. Ezt pedig bizonyítani is tudom, ha kell.

Vagyis: egyértelművé vált, hogy a Fidesz áll az egész törvénytelen megfigyelés mögött. Ennek pedig súlyos jogi és politikai következményei lesznek!”

Júniusban írtuk meg, hogy Andrea Belmonte, a világhírű olasz paparazzo volt az, akit ráállítottak Spéder Zoltánra, az FHB Bank és az Index.hu tulajdonosára, hogy lejárató anyagokat közölhessen róla a kormányközeli Ripost és a TV2.

Update 17:23

Ugyanazok a paparazzók, akik Vona Gábort megfigyelték, ugyanaznap később Simicska Lajos veszprémi háza előtt bukkantak fel – írja Simicska lapja, a Magyar Nemzet.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt