Vona szerint egyértelművé vált, hogy a Fidesz áll a megfigyelése mögött

POLITIKA
2016 szeptember 22., 15:02
comments 135

Vona Gábor, a Jobbik elnöke néhány órája közölte, hogy a sulirendőr segítségével csípte fülön az őt fotózó olasz paparazzókat.

Vona Gábor egy 2014. novemberi Jobbik-rendezvényen
photo_camera Vona Gábor egy 2014. novemberi Jobbik-rendezvényen (Fotó: Botos Tamás / 444)

Most újabb posztot írt az esetről, megnevezve az őt megfigyelő férfit:

„Az már korábban kiderült, hogy Spéder Zoltán ellen a Habony-média egy világhírű olasz paparazzi, Andrea Belmonte (a képen, forrás: twitter) munkáját vette igénybe. Belmonte már számtalan világsztárral vagy olasz hírességgel keveredett konfliktusba, miután Orbán Viktor csapata megtalálta benne az ideális hiénát, akire rábízhatják a karaktergyilkosságokat. A hasonló a hasonlót szereti.

Nos, ma ugyanez a személy volt a házunk előtt és a kisfiam iskolája előtt. Ezt pedig bizonyítani is tudom, ha kell.

Vagyis: egyértelművé vált, hogy a Fidesz áll az egész törvénytelen megfigyelés mögött. Ennek pedig súlyos jogi és politikai következményei lesznek!”

link Forrás

Júniusban írtuk meg, hogy Andrea Belmonte, a világhírű olasz paparazzo volt az, akit ráállítottak Spéder Zoltánra, az FHB Bank és az Index.hu tulajdonosára, hogy lejárató anyagokat közölhessen róla a kormányközeli Ripost és a TV2.

Update 17:23

Ugyanazok a paparazzók, akik Vona Gábort megfigyelték, ugyanaznap később Simicska Lajos veszprémi háza előtt bukkantak fel – írja Simicska lapja, a Magyar Nemzet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.