Elkapták a Kétfarkú Kutya Párt plakátjait tépkedő taxist

POLITIKA
2016 szeptember 24., 09:51
comments 297

Szeptember 22-én délután, Szentendrén a Dunakanyar körúton egy taxis összeszólalkozott a Magyar Kétfarkú Kutya Párt egyik aktivistájával, és tépkedte a párt plakátjait, amik érvénytelen szavazat leadására buzdítanak az október 2-i kvótanépszavazáson. A vita eldurvult, és a taxis tenyérrel megütötte az aktivistát, aki emiatt a telefonját is elejtette, majd a földre esett.

link Forrás

Az ügyben feljelentést tett egy harmadik személy, és Szentendrei Rendőrkapitányság munkatársai mostanra el is kapták P. Béla 63 éves szentendrei lakost, aki ellen most garázdaság miatt indítottak eljárást - írja a hvg a police.hu-ra hivatkozva.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.