Németh Szilárd ráküldené a titkosszolgálatokat a Sorossal együttműködő szervezetekre

POLITIKA
2016 szeptember 26., 18:17
comments 445

A Fidesz alelnöke a kormányzati hirdetésekkel kitömött Pesti Srácoknak beszélt arról, hogy a Nemzetbiztonsági Bizottság alelnökeként bizottsághoz és a titkosszolgálatokhoz fordult, „ összegyűjtve a Soros-hálózattal együttműködő szervezetek nevét”, világítsák át ezeket. Német Szilárd azt mondta eddig 22 olyan szervezetről tud a DC Leaks alapján, akik szerint beálltak „ működtetett kampánygépezetbe”.Németh Szilárd - Fotó: Botos Tamás/444

A politikus szerint ez több lesz, mint a Norvég Alapok körüli műbalhé, mert szerinte ezek a szervezetek nyíltan megsértik az európai és a magyar törvényeket. Azt mondta „cinkelt kártyákkal, fekete pénzekkel”, jogszerűtlenül vesznek részt a politikában. „Hangsúlyozom, nem Soros karitatív tevékenysége érdekel, hanem a törvénytelen tetteik” - tette hozzá.

Nem tudni, hogy a Némth Szilárd által kiagyalt átvilágítás érinti-e azokat a kormánytagokat, akik a Soros György által támogatott szervezeteknél dolgoztak, mint Lázár János vagy a CEU-n tanultak, mint Kovács Zoltán.

Sajnos az az interjúból már az sem derül ki, milyen törvénytelenségekre gondol Németh Szilárd, mert a következő kommunistázó kérdésre kellett válaszolnia, de az ügy részleteivel kapcsolatban kerestük a Belügyminisztériumot és magát Németh Szilárdot is. Amint válaszolnak, arról beszámolunk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt