Németh Szilárd ráküldené a titkosszolgálatokat a Sorossal együttműködő szervezetekre

A Fidesz alelnöke a kormányzati hirdetésekkel kitömött Pesti Srácoknak beszélt arról, hogy a Nemzetbiztonsági Bizottság alelnökeként bizottsághoz és a titkosszolgálatokhoz fordult, „ összegyűjtve a Soros-hálózattal együttműködő szervezetek nevét”, világítsák át ezeket. Német Szilárd azt mondta eddig 22 olyan szervezetről tud a DC Leaks alapján, akik szerint beálltak „ működtetett kampánygépezetbe”.

Németh Szilárd - Fotó: Botos Tamás/444

A politikus szerint ez több lesz, mint a Norvég Alapok körüli műbalhé, mert szerinte ezek a szervezetek nyíltan megsértik az európai és a magyar törvényeket. Azt mondta „cinkelt kártyákkal, fekete pénzekkel”, jogszerűtlenül vesznek részt a politikában. „Hangsúlyozom, nem Soros karitatív tevékenysége érdekel, hanem a törvénytelen tetteik” - tette hozzá.

Nem tudni, hogy a Némth Szilárd által kiagyalt átvilágítás érinti-e azokat a kormánytagokat, akik a Soros György által támogatott szervezeteknél dolgoztak, mint Lázár János vagy a CEU-n tanultak, mint Kovács Zoltán.

Sajnos az az interjúból már az sem derül ki, milyen törvénytelenségekre gondol Németh Szilárd, mert a következő kommunistázó kérdésre kellett válaszolnia, de az ügy részleteivel kapcsolatban kerestük a Belügyminisztériumot és magát Németh Szilárdot is. Amint válaszolnak, arról beszámolunk.

Már nyomdában a MAKRO

Lépj be a Körbe október 20-ig, hogy október végén neked is küldjünk egy tiszteletpéldányt.

Belépek
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.