Voldemortra megint uniós pénzt bíztak

2016 szeptember 28., szerda 8:48

Mengyi Rolandot semmi nem fogja vissza, ha uniós pénzről van szó. Hiába kényszerült arra, hogy lemondjon a mentelmi jogáról, miután kiderült, hogy a Voldemort nagyúr néven kis híján kenőpénzzel tetten ért képviselő ellen nyomozás van uniós forrásokkal való visszaélés miatt,

most kilenc taktaközi település uniós forrásokra pályázó konzorciumát irányítja és felügyeli majd,

írja az ATV.

Mengyi nem is tagadja a dolgot, és szerinte nincs semmi ellentmondás: „összefüggés nincsen, Ön bizonyára tudja, hogy van ez a folyamatban levő ügyem, amelyben magam kértem a mentelmi jogom felfüggesztését a nevem tisztázása érdekében, viszont ennek ellenére, vagy éppen ezért a térségben a feladatokat ugyanúgy meg kell oldani.

Mengyi Roland.

Taktaszada polgármestere, Filep András pedig úgy látja, hogy Mengyi elég megbízható ember, hiszen „bármikor, bármilyen rendezvényre hívtuk, különféle beruházások átadása, vagy bármilyen ötletek kapcsán, a legtöbbet megfordult képviselő volt annak előtte is, hogy körülötte ez az ügy nem rajzolódott ki.

Mondjuk ez tényleg csak apróság ahhoz képest, hogy Mengyi úgy látja, elég kiosztani néhány bála ruhát és gulyásoztatni párat, és akkor minden rendben lesz. (ATV)