A Fidesz feltalálta a „közmigráns” szót

POLITIKA
2016 szeptember 29., 14:50
comments 173

Megszületett a még a népvándorlóknál is fenyegetőbb közmigráns szó. A fideszes Tilky Attila sablonjában szerepelt, ami univerzális rettegtetőként szolgál a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei potenciális szavazóknak.

„Vagyis már azzal fenyegetnek, hogy a »közmigránsok« miatt nem jut pénz a közmunkásoknak, ha nem nemmel szavaznak. Ez már mindennek az alja, és valószínűleg más választókerületben is ez megy. Nyilvánvaló, hogy a Fidesz a saját eszme- és párttársait is megfenyegeti, azok önmaguktól aligha találnának ki ilyet” – mondta a szon.hu szerint Lövei Csaba, az Együtt politikusa.

A hardcore rettegőknek pedig itt a kvótaellenes hűtőmágnes:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.