Lázár semmiféle gyűlöletkampánynak nem látta jeleit

politika
2016 szeptember 29., 10:13
comments 117

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormányinfón megosztotta, mit tapasztalt azon a 30 darab lakossági fórumon, amit az utóbbi napokban a választókörzetében tartott. Lázár tapasztalatai szerint a választópolgárok rendkívül jókedvűek és higgadtak.

Semmiféle gyűlöletkampánynak nem látta még csak a jeleit sem.

link Forrás

Azt is megfigyelte, hogy a választópolgárok nem Európa-ellenesek, hanem Brüsszel-ellenesek, attól tartanak, hogy az Európai Bizottság el akarja dönteni helyettük, ki léphet be az adott országba. Szerinte a választópolgárok pontosan értik, miért fontos ez.

link Forrás

De mivel nem csak a Fidesz és a közhivatalnokok kampányoltak egyedül, így sajnos a negatív tapasztalatairól is kellett ejtenie néhány szót. Lázár szerint a népszavazási kampány legszégyenteljesebb része, hogy „magukat demokrtatikusnak tartó erők” arra biztatják az embereket, hogy ne mondják el a véleményüket, vagyi maradjanak otthon vagy szavazzanak érvénytelenül.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.