Lázár nem elégedett a népszavazás eredményével, bár ezt egy kicsit megpróbálta eltitkolni

belföld
2016 október 3., 15:36
comments 52

Egy nem annyira olvasott vidéki lapnak, a Makó Híradónak adott interjút Lázár János vasárnapi népszavazás eredményéről.

Az interjúban nem volt sok újdonság, tökéletesen egyezett a kormány vasárnap óta tartó kommunikációjával, ami az érvénytelen népszavazást úgy állítja be, mintha valami óriási siker lenne. Egyetlen mondat kandikált csak ki belőle, amikor Lázár azt mondta,

nem elégedett az érvényességet illetően.

Ezt kérdezték tőle egész pontosan:

„Hogyan látja a népszavazás eredményét?”

Mire ő ezt a választ adta:

„A kormány köszönettel tartozik mindenkinek aki a népszavazáson részt vett, annak is aki igennel, annak is aki nemmel szavazott és annak is, aki érvénytelenül voksolt, hiszen egy demokráciát az erősít, ha minél többen elmondják a véleményüket. Nem vagyok elégedett az érvényességet illetően”

A teljes interjút itt lehet elolvasni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt