Nem találják ki, hogyan interpretálta Orbán Viktor a 2004. december 5-ei népszavazási bukást

politika
2016 október 03., 13:16
comments 142

A kormányfő hétfőn a Parlamentben elsöprő, történelmi győzelemként értékelte a vasárnapi érvénytelen szavazást.

A határon túliak kettős állampolgárságról szóló 2004. december ötödikei népszavazást minden hazafi máig úgy emlegeti, hogy a gyalázatos szégyenfolt nemzetünk testén. Az árulás dátuma. Amikor a magyart a magyar ellen fordították.

Akkor az igenek, ami mellett a Fidesz is kampányolt, 65 % többségbe kerültek, de a részvétel országos szinten csak 37,49%-ot ért el. Így a népszavazás érvénytelen volt.

A Fidelitas így emlékszik a szomorú napra: „Az elmúlt években szomorú napként tekinthettünk december ötödikére, hiszen 2004-ben a magyarság, mint fogalom, mint nemzet, és mint közösség hatalmas pofont kapott.”

És akkor hallagassák meg, hogyan értékelte akkor, 2004. december 5-én Orbán Viktor ezt a csattanós pofont!

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.