Megvan a magyar Mr. Bean

cukiság
2016 október 04., 11:20

Emlékeztek még a faksznis főbérlőre?

Örömmel jelentem, hogy emberünk visszatért! És nyelvet tanít! Igaz, hogy ez csak szőr mentén ingatlan - mivel és amennyiben ez nem az - de lehetetlen volt kihagyni. Kötelező minden, magát komolyan vevő embernek.

Középkorú tapasztalt oktató, sokat utazott tudományos kutató, 28 évnyi magántanári tapasztalattal, fordítói s egyébként egyetemi gyakorlattal.

"A kultúráltabb és precízebb személyiségeknek nagyobb kedvezmény! Egy óra KEZDETBEN = 60 perc 2500-tól 3000,- Ft, de másfél óra 90 percért csak 3500-tól 4000-ig (Ft) kérek, a nyelvtől és a szinttől függően. Az első tíz alkalom drágább, AZTÁN OLCSÓBB, a tizenegyediktől adok engedményt: a stabil, bevált üzletfél élvez előnyt!! - Színhely Budapest Belváros, Astoria és/vagy Ferenciek tere környékén (jelentkezéskor pontosítjuk) =napközben errefelé vagyok. - Távolabbra +500,- Ft alkalmanként az utazásom. - A tizedik alkalom után egy félárú, vagy egy ingyenes órát adHATok, a diák személyiségétől függően. - Minél biztosabb a kuncsaft, annál több engedményt kap. - Minél komolyabban veszi tanulását, határozott célokkal, annál érdemesebb dolgozni vele, tehát a másfél órára adott olcsóbb ár aszerint is alakul. - AKI NEM TUD VAGY NEM AKAR OTTHONI FELADATOKAT VÉGEZNI KÉT ALKALOM KÖZT, AZ NEM KOMOLY EMBER, az jellemtelen, aki csak dobálja pénzét, engem kíméljen! NÉMETESEN KORREKT, A MUNKÁJÁT ÉS TANULÁSÁT KOMOLYAN VEVŐ, SAJÁT MAGÁT ÉS A TANÁRT IS TISZTELŐ KONZERVATÍV SZEMÉLYEK ELŐNYBEN."

A teljes hirdetés és a nem elhanyagolható képanyag itt.


Köszi, Jürgen!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.