Orbán Viktornak, Németh Szilárdnak és Gulyás Gergelynek is van véleménye Rogán Antal helikoptertúrájáról

Tbg
politika
2016 október 05., 12:10
comments 131

Nem sietnek a Nemzetközi Együttműködés Rendszerének irányítói a kvótanépszavazás napján helikopterező propagandaminiszter segítségére, eddig csupán két vezető fideszes politikusnak sikerült reagálnia az ügyre.

Gulyás Gergely, a törvényalkotási bizottság elnöke a Blikk kérdésére ezt mondta:

„Nem szokásom miniszterek utazási szokásait minősítgetni”

- majd kifejtette, hogy van magánvéleménye is a dologról, de azt nem fogja elmondani. Arról, hogy a skandallum árthat-e a Fidesznek, azt válaszolta: „majd meglátjuk”.

Nem volt bőbeszédű a rezsiharcbiztos sem, Németh Szilárd ugyanis ezt találta mondani a Hvg szerint egy mai sajtótájékoztatón:

„Járjanak utána, aztán meglátjuk mi lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem volt túl bőbeszédű, konkrétan nem mondott semmit október 4-ei sajtótájékoztatóján, amelyen a referendumról, és az abból következő alkotmánymódosításról beszélt:

link Forrás

A 444 újságírója is jelen volt a sajtótájékoztatón, és annak ellenére, hogy legalább kétméter magas, és szeretett volna Rogán-ügyben kérdezni Orbántól, nem kapott szót Kovács Zoltán kormányszóvivőtől (ő szokta kiosztani a lapokat), pedig egész sokan érdeklődhettek Orbánnál, sorrendben:

  1. MTVA
  2. Alfahír
  3. Pesti Srácok
  4. Blogstar
  5. Népszabadság
  6. EuroNews
  7. Magyar Nemzet
  8. Hvg

Így a helikopterező Rogán Antalról egyedül Kis Grófonak van vélménye, igaz, ez már visszavont állapotban leledzik:

„Rogán Antal kimondottan jó ember! :) Igazi BULIBÁRÓ”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.