Hosszú Katinka megint mindent megnyert

sport
2016 október 06., 08:23
comments 46
photo_camera Budapest, 2016. augusztus 24...Hosszú Katinka úszó érmeivel a magyar olimpiai csapat tagjainak köszöntésén Budapesten, a Syma Rendezvényközpontban 2016. augusztus 24-én. ..MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Összesen öt aranyat és két ezüstöt nyert a rövid pályás világkupa-sorozat dubaji állomásának második napján Hosszú Katinka, friss háromszoros olimpiai bajnok úszónő. Két nap alatt a mérleg: kilenc arany, két ezüst.

100 háton, 100 vegyesen, 200 pillangón, 400 gyorson és 400 vegyesen nyert, 50 pillangón és 100 gyorson ért célba második helyen. Ugyanitt Jakabos Zsuzsa 100 vegyesen harmadik 200 pillangón és 400 vegyesen második lett, Gyurta Gergely 1500 gyorson bronzérmet szerzett.

Hosszú eddig mind a négy világkupa-versenyén egyenként 7 aranyat hozott, de ezzel a 11 éremmel lepipálta eddigi eredményeit is.

Összesen van 37 aranya az idei világkup-szériában, ahol természetesen hatalmas fölénnyel vezeti a pontversenyt.

Gyakorlatilag amit lehetett, azt megnyerte azóta, hogy 3 arannyal és 1 ezüsttel zárt a riói olimpián. (Nemzeti Sport)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.