A sérülteket szállító kiskocsin menekült a pálya szélén rá váró rendőrök elől az ecuadori csatár

futball
2016 október 07., 08:01
comments 22

Ilyen üldözés sem volt még, mint a csütörtök éjjel játszott Ecuador-Chile meccsen. A hazaiak csatárát, Enner Valenciát már a meccs előtt őrizetbe akarták venni a rendőrök, mert nem fizet tartásdíjat. Az Everton játékosa 17 ezer dollárral tartozik gyereke anyjának.

link Forrás

A rendőrök nem akarták gyengíteni a hazai csapatot, ezért Valencia pályára léphetett, gólpasszt is adott, de a pálya szélén várták, hogy a meccs után azonnal őrizetbe vegyék.

A 80. percben húzta meg a váratlant Valencia. Hirtelen összeesett, behívta az orvosokat, még oxigénmaszkot is tettek rá, aztán levitték a sérültszállító kiskocsival és nagy sebességgel az öltöző felé indultak. Mire a rendőröknek leesett, hogy mi történik, a kiskocsi már messze járt, rohanva indultak utána.

Utolérték, Valenciát őrizetbe vették. Pár órával később engedték csak el.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.