Csótányiró spray-vel támadt férje orvosára a 79 éves győri asszony

ÉLET
2016 október 07., 08:54
comments 13

1. Győr

Egy 79 éves nő szerint férje egészségi állapota azért romlik, mert az orvosa rosszul végzi a munkáját. Ezért szeptember 25-én elrejtőzött a doktornő rendelőjének előterében, megvárta, míg az orvos befejezi a délutáni rendelést, majd a távozni készülő doktor elé lépett, és csótányirtó spray-vel arcon fújta, miközben hangosan szidalmazta is. Az épületbe visszamenekülő orvosra ezt követően a 79 éves asszony megpróbálta rátörni az ajtót, de ez nem sikerült, mert a jelenlévők eltorlaszolták a bejáratot.

Az ügyészség a vádlottat közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt állította az asszonyt bíróság elé.

2. Vizsoly

Az 54 éves traktoros egy földúton közlekedett munkagépével júliusban kora reggel Vizsolynál.

Mivel nem rögzítette megfelelően a traktor hátsó ajtaját, annak rögzítő csapja a rázkódás következtében kiesett, a fém ajtó pedig a vasúti átkelőben a sínekre esett. Ezt a sofőr nem vette észre.

Pár perccel később egy személyszállító vonat ráhajtott a síneken lévő rozsdás fém ajtóra, és automatikus vészfékezéssel megállt. Személyi sérülés szerencsére nem történt.

Közlekedés biztonsága ellen gondatlanságból elkövetett vétség miatt emelt vádat a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség a traktorossal szemben. A vádlott magatartása veszélyeztette a vonaton utazók életét, testi épségét és biztonságát.

1-2. Életünk

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.