Trump bocsánatot kért a 11 éves videója miatt

külföld
2016 október 08., 05:48
comments 75

Az amerikai elnökválasztás legújabb botránya egy 2005-ös videó körül alakult ki, amiben Donald Trump republikánus elnökjelölt a csajozási szokásairól beszél. Olyanokat mond, mint hogy „természetszerűleg vonzódik a gyönyörű nőkhöz”, és sokszor még a válaszukat sem várja meg, egyszerűen elkezdni csókolgatni őket.

„Ha sztár vagy, engedik, hogy ezt tedd. Pinán kell ragadni őket.”

Ez a botrány viszont most annyiban különbözik legalább az eddigi baromságoktól, hogy Trump ebbe most nem állt bele, hanem

bocsánatot kért.

Videóüzenetet adott ki, amiben arról beszél, hogy sajnálja, hogy 11 éve ilyeneket mondott, és aki ismeri őt, az tudja, hogy ő valójában nem ilyen ember.

link Forrás

A videóban támadta a Clinton házaspárt is, azt mondta, hogy vele szemben Bill ténylegesen molesztált is nőket. Hillary pedig vegzálta, támadta megszégyenítette Bill áldozatait, és segített a férjének bagatellizálni a nőügyeit. Utóbbiban kétségkívül van igazság. (Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.