Az MSZP elnöke a médiumok tulajdonosi hátterét vizsgáló bizottság felállítását szorgalmazza

2016 október 10., hétfő 10:37
102

A médiumok tulajdonosi hátterét, annak esetleges aránytalanságát vizsgáló bizottság felállítását szorgalmazta Molnár Gyula – írja az MTI.

Az MSZP elnöke a Népszabadság kiadásának felfüggesztését úgy értékelte: „a magyar demokrácia és a sajtószabadság sötét időszaka kezdődött el”.

Molnár Gyula, a Magyar Szocialista Párt elnöke az Ökopolisz Nyári Akadémia Ellenzéki stratégiák 2018-ig című beszélgetésén Felsőtárkányban július 28-án (Fotó: Komka Péter / MTI) Fotó: Komka Péter

Molnár Gyula azt is javasolta, hogy a – Polt Péter vezette – Legfőbb Ügyészségen belül jöjjön létre a politikusok ügyeit vizsgáló kiemelt részleg.

Kezdeményezte azt is, hogy a Fidesz és „a hozzá kötődő érdekcsoportok” fizessék vissza a népszavazás 15 milliárd forintos költségét.

Tóth Bertalan frakcióvezető közölte, a hogy kvótanépszavazással összefüggő alaptörvény-módosítás folyamatában, az ötpárti egyeztetéseken és a parlamenti szavazáson az MSZP-frakció nem vesz részt. (MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt